1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Recept week 19: Pasta met zalm en spinazie

    Gepubliceerd op: 4-12-2018Bewerkt op: 5-29-2018
    ZP® - Recepten voor zwangerschapsweken Gepubliceerd op: 4-12-2018Bewerkt op: 5-29-2018
    Geschreven door: ZP® - Recepten voor zwangerschapsweken(Medisch) gereviewd door: Linda Rentes
    Groene bladgroente zoals spinazie laten zich prima combineren met vis zoals zalm. Groene bladgroente zijn rijk aan vitamine C, magnesium en glutamine. Allen bouwstoffen die je nodig hebt voor jezelf en jullie baby.

    Verse spinazie is altijd het beste maar ook in de diepvriesvariant zitten gezonde bouwstoffen.

    Ingrediënten

    (voor 2 personen)

    • 150 g volkoren pasta
    • 2 teentjes knoflook
    • 120 g ui
    • 400 g verse bladspinazie
    • 210 g zalmfilet
    • 100 g cherrytomaatjes
    • 20 g strooikaas

    Bereidingswijze:

    Kook de pasta.
    Snij de ui en de knoflook. Bak de ui en knoflook samen met de spinazie in de pan. Bak in een andere pan de zalm. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën.

    Schep de pasta op, doe de spinazie er overheen. Schep de zalm er bovenop en strooi de cherrytomaatjes en kaas over het bord heen.

    Bron: 9maandenmenu.nl/pasta-zalm-en-spinazie/

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard