Groene bladgroente zoals spinazie laten zich prima combineren met vis zoals zalm. Groene bladgroente zijn rijk aan vitamine C, magnesium en glutamine. Allen bouwstoffen die je nodig hebt voor jezelf en jullie baby.
Verse spinazie is altijd het beste maar ook in de diepvriesvariant zitten gezonde bouwstoffen.
Ingrediënten
(voor 2 personen)
- 150 g volkoren pasta
- 2 teentjes knoflook
- 120 g ui
- 400 g verse bladspinazie
- 210 g zalmfilet
- 100 g cherrytomaatjes
- 20 g strooikaas
Bereidingswijze:
Kook de pasta.
Snij de ui en de knoflook. Bak de ui en knoflook samen met de spinazie in de pan.
Bak in een andere pan de zalm. Snijd de cherrytomaatjes in tweeën.
Schep de pasta op, doe de spinazie er overheen. Schep de zalm er bovenop en strooi de cherrytomaatjes en kaas over het bord heen.
Bron: 9maandenmenu.nl/pasta-zalm-en-spinazie/