1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Cliëntervaringsonderzoek Geboortezorg

    Gepubliceerd op: 7-26-2024Bewerkt op: 7-26-2024
    Verloskundigenpraktijk Mijnvroedvrouw Gepubliceerd op: 7-26-2024Bewerkt op: 7-26-2024
    Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Mijnvroedvrouw
    Met dit bericht willen wij iedereen die nu verloskundige zorg ontvangt in onze praktijk informeren over het ‘Cliëntervaringsonderzoek Geboortezorg’.

    Als de baby geboren is en wij de zorg afgesloten hebben, willen wij graag weten hoe je onze zorg ervaren hebt. Hiervoor is een landelijke vragenlijst ontwikkeld: Patient Reported Experience Measure, ofwel de PREM Geboortezorg.

    Alle vrouwen die zijn bevallen in Nederland krijgen de uitnodiging voor deze vragenlijst. Het zijn 14 vragen over de zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook kan je zorg in het ziekenhuis en van de kraamzorg evalueren.

    Na de geboorte zal jouw e-mailadres (beveiligd) doorgegeven worden aan Perined / Mediquest om de vragenlijst over onze zorg te ontvangen. Deze organisatie doet onafhankelijk onderzoek. Mediquest doet dit voor de verloskundigenpraktijk, ziekenhuis en kraamzorgorganisatie die betrokken waren bij je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Mediquest zorgt ervoor dat alle antwoorden veilig en anoniem verwerkt worden. Dat wil zeggen dat jouw zorgverleners niet zien welk antwoord je hebt gegeven.

    Door een vragenlijst in te vullen over jouw ervaring, kunnen wij hiervan leren en onze zorg verbeteren als dat nodig is.

    Voor een informatiefilmpje over de PREM klik je hier.

    Bij voorbaat dank voor het invullen!

    Mijnvroedvrouw

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard