1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    House of Birth: 1st Trimester event

    Gepubliceerd op: 11-21-2023Bewerkt op: 6-11-2024
    House of Birth Gepubliceerd op: 11-21-2023Bewerkt op: 6-11-2024
    Geschreven door: House of Birth
    Ben je uitgerekend in december of januari? Dan is dit wat voor jou....

    Lieve zwangere,

    Welkom in het 1st trimester. Het trimester waarin niet iedereen zich top voelt. Je bent mogelijk moe, misselijk en je vraagt je misschien wel af of je wel blij kan zijn zoals je misschien gehoopt had. Wees gerust, het 1e trimester kenmerkt zich door veel wisselende (vervelende) gevoelens.

    Daarom hebben wij het 1st trimester event:

    Het thema is aandacht geven aan je lichaam. Je bent zwanger en je lijf doet iets heel bijzonders. Namelijk een nieuw mens maken! We staan stil bij wat er in je lichaam gebeurt en hoe je in de zwangerschap goed voor jezelf kan zorgen, en daarmee natuurlijk voor je baby. Met speciale ontspannende Yoga Nidra van @daniellavons

    New Life Circle Events

    ‍Dit is een van onze favoriete onderdelen van ons platform, de New Life Circle Events.

    Dit zijn events die wij hosten voor vrouwen die tegelijk op lopen in hun zwangerschap. Elk trimester komen jullie bij elkaar in een hele veilige setting, om samen te delen, te ervaren en te verdiepen. Deze vorm van samenkomen is door ons zo ontworpen dat je heel bewust kan stilstaan wat er in de zwangerschap voor jou nodig is.

    Moet je meer rust nemen? Voel je voldoende verbinding met de baby die groeit in je buik? Spelen er belemmerende gedachtes over je aankomende rol als moeder of zie je juist op tegen de bevalling?

    Door specifieke oefeningen te doen onderzoeken we wat bij jou speelt en wat meer aandacht nodig heeft. En dit is juist nu zo nodig in ons drukke stadsbestaan waar je alle ballen hoog moet houden. Het is een anker in je zwangerschap die je even doet laten vertragen en stilstaan bij dit prachtige proces.

    En omdat je client bent bij House of Birth krijg je korting!

    Met de code: Welkom@HouseofBirth krijg je nu 15% korting op de door jou geboekte trimester events.

    Reserveer hier jouw plek voor 20 april.

    Warme groet,

    Team House of Birth

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard