1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Doula Days

    Gepubliceerd op: 7-30-2024Bewerkt op: 7-30-2024
    Verloskundigenpraktijk Femme-Amsterdam Gepubliceerd op: 7-30-2024Bewerkt op: 7-30-2024
    Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Femme-Amsterdam
    Nieuwe data voor de sessies van Doula Days

    Wij zijn doula’s Tara, Belle en Myrte en wij delen de passie met de verloskundigen van Femme om ouders te ondersteunen, aan te moedigen, en gerust te stellen tijdens deze bijzondere fase. Vanaf 4 juni hosten wij op onze Doula Days sessies, gratis voor alle cliënten van Femme. We trappen af met het onderwerp ‘medisch bevallen’, daarna volgen ‘hechting’, 'mindfulness', ‘ontspanning’, ‘geboortepartner zijn’, ‘een goed geboorteplan’ en nog veel meer. Kom ook, leer, laat je inspireren, en stel jouw prangende vragen! Wij gaan graag het gesprek aan, wat er ook in je opkomt.

    Lijkt het je fijn om meer begeleiding van een doula te krijgen? Daar hebben we ook informatie over voor jullie. Naast deze gratis verdiepende sessies ontwikkelden wij namelijk speciaal voor jullie een uniek aanbod voor doula begeleiding waar we je ook op de avond meer over kunnen vertellen.

    05-08 17.00 uur: Ontspannen Bevallen Iedereen heeft het erover, en iedereen wil het: ontspannen bevallen. Maar wat is dat eigenlijk? Welk beeld heb je hierbij? Een barende in lotushouding?

    Vanuit een achtergrond in mindfulness gaan we kijken wat ontspannen bevallen betekent. Je krijgt veel praktische handvatten. Van concrete tips en tricks voor de bevalling, naar lifeskills die je óók nu in de zwangerschap, en straks in het ouderschap helpen meer te ontspannen.

    Doe mee op maandag 5 augustus om 17.00 uur in het souterrain van Femme Amsterdam, gratis voor cliënten van Femme. Partners zijn welkom!

    Meld je aan door te mailen naar contact@douladays.nl

    12-08 17.00 uur: Een bevalplan dat wél werkt Ben je al begonnen aan je bevalplan of juist nog lang niet? Dat maakt niet uit!

    Realistische voorbereiding op de bevalling is essentieel, net als een goed bevalplan. Maar wat staat daar in? En vooral, hoe communiceer je dat effectief?

    Als ervaren doula's hebben wij praktische tips voor het bevalplan als communicatiemiddel. We bespreken de essentiële elementen, zoals persoonlijke wensen en medische interventies.

    De sessie biedt veel ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Zo ga je vol vertrouwen en met een helder en realistisch bevalplan de bevalling tegemoet.

    Zien we jou op 12 augustus om 17.00 in het souterrain van Femme Amsterdam? Partners zijn welkom!

    Meld je aan door te mailen naar contact@douladays.nl

    19-08 17.00 uur: Postpartum prep Een nieuwe moeder is even kwetsbaar en gevoelig als haar pasgeboren baby. Als postpartum doula's (Myrte en Belle) en kraamverzorgende (Myrte) horen we het regelmatig: had iemand me maar écht voorbereid op die kraamtijd.

    Daarmee maken we een begin in deze sessie. We nemen samen de meest voorkomende uitdagingen in de kraamtijd door, hoe je je kan voorbereiden en hoe je aan de bel kan trekken als je het even niet meer weet. Heftig zal het zeker zijn. Maar er valt veel winst te behalen met realistische voorbereiding tijdens deze bijzondere en intense periode.

    Wil je meedoen op 19 augustus om 17.00 uur? We zien je graag in het souterrain van Femme Amsterdam. Meld je even aan via contact@douladays.nl

    27-08 17.00 uur: Partner sessie: speciaal voor partners! Wij zeggen vaak: wij doula's trainen de partner om tijdens de bevalling te kunnen shinen.

    Tijdens deze sessie geven wij praktische tips en strategieën om partners te helpen zich voor te bereiden op de bevalling en de unieke rol die zij hierin spelen. In een uurtje bespreken we hoe je emotionele en fysieke steun biedt, communicatie met het medisch team kunt verbeteren, en effectieve manieren om stress bij jezelf én je vrouw te verminderen.

    Er is volop ruimte voor vragen en interactie. Deze sessie is natuurlijk veel te kort voor een volledige voorbereiding, maar met deze kennis en tools kan je op weg om jouw ondersteunende rol tijdens de bevalling te ontdekken en voor te bereiden.

    We zien jullie graag op dinsdag 27 augustus om 17.00 uur in het souterrain van Femme Amsterdam. Meld je even aan via contact@douladays.nl

    The data are also availible if you are English.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard